Autoleasing

Autoleasing on houkutteleva malli autoilijoille, jotka arvostavat mutkattomuutta ja riskittömyyttä. Autoleasing sopimuksissa auto ”vuokrataan” ajoneuvon haltijalle ja leasing maksut sisältävät sopimuskohtaisesti esimerkiksi renkaat ja niiden vaihdot sekä määräaikaishuollot.

Leasing vaihtoehtoja tarjoavat Suomessa monet sekä autoliikkeet että erilliset leasing yritykset. Varsinkin eri autoliikkeiden leasingtyyppiset sopimukset ovat varsin monipuoliset ja kaikenkattavat. Autoliikkeissä puhutaankin yleensä kuukausikohtaisista palvelumaksuista, ja sopimuksia tehdään erilaisille aikajänteille.

Auton omistamista ei pidetä enää välttämättömyytenä. Entistä useampi ottaa uuden auton alleen pitkällä vuokrasopimuksella. Henkilöautojen yksityisleasing on kasvanut viimeisen vuoden aikana etenkin Etelä-Suomessa. Suomi on kuitenkin vielä jälkijunassa muihin Pohjoismaihin verrattuna. Esimerkiksi Ruotsissa yksityishenkilöiden viime vuonna käyttöön ottamista uusista autoista jopa 30 prosenttia rahoitettiin leasingsopimuksilla.

Vaihtoleasing | ALD vaihtoautot

https://www.aldvaihtoautot.fi/fi/vaihtoleasing/

ALD vaihtoautot tarjoaa kattavan valikoiman suomalaisia vaihtoautoja. Myönnämme kaikille vaihtoautoille ALD Takuun.

K-CaaraLeasing – luotettava ja mutkaton autoleasing yrityksellesi

https://caaraleasing.fi

Voit valita leasingautosi kattavasta merkkivalikoimastamme ja hyödyntää arkeasi helpottavia palveluita. Tutustu Suomen mutkattomimpaan leasingpalveluun!