Arki-iltaan tekemistä aikuisille

Pelaaminen on lisääntynyt kaikissa ikäluokissa koko 2000-luvun ajan. Suurin syy on luonnollisesti se, että kotitietokoneet tulivat 80-luvulla konsolipelien kanssa ja nyt nämä pelaajat ovat keski-ikäisiä – eli myös heidän lapsensa ja lapsenlapsensa pelaavat, mutta samalla pelaaminen kattaa jo kaikki aikuiset ikäryhmät. Aikuisten pelaamiseen on tarjolla entistä enemmän pelilajeja taitopeleistä onnenpeleihin ja yksi iso onnenpelien laji ovat rahapelit joita voit pelata vaikka Jefellä.

Nykyaikana aikuisten arki on melkoisen kiireellistä – jopa harrastuksiin mennään kiirreellä, eikä aina osta ottaa omaa aikaa – vaikkapa sitten lehden ja uutisten lukemiselle, tai muuten vain unelmoinnille, mutta välillä pitää sitä aikaa löytää kaiken kiireen keskeltä. Aikuiset ovatkin 2000-luvun aikan löytäneet mitä erilaisempia pelejä, joiden avulla saadaan ajatukset edes hetkeksi pois arjesta, töistä ja niiden kaikkien tuomasta stressistä.

Stressin purkuna useat pelit ovatkin ihan hyviä vaihtoehtoja. Mutta jos valitset rahapelaamisen ja onnenpelit, päätä ennen pelaamistasi se summa, millä pelejä pelaat. Tee se samalla vastuullisesti omaa talouttasi ajatellen, eli panosta vain sellaisella rahalla, jota et tarvitse päivittäisessä arjessasi.

Suoratoistoa ja elokuvia

Kuinka monta suoratoistopalvelua sinulla on kotona käytössä, tai omassa puhelimessasi? Kuinka hyvin seuraat, mitä kaikkea niissä tapathtuu? Esimerkiksi viihdecorner.com sivusto kertoo sekä suomalaisista että kansainvälisistä uutuuksista täysin suomeksi uutisia ja välillä antaa myös vinkkejä kaikenlaiseen aikuisten viihteeseen.

Suoratoisto herätti television uudelleen henkiin, kun sitä oltiin jo panemassa maan alle. Television käyttö vain on muuttunut siitä vanhasta aikatauluja seuranneesta lineaarisesta katselusta nykyiseen erittäin valikoivaan katseluun. Onko sinulla enää yhtäkään ohjelmaa, mitä katselet vanhaan tapaan tiettynä päivänä ja tiettyyn kellonaikaan?

Pelaaminen ja suoratoisto autossa

Olet varmaan vähintäänkin huomannut, että nykyään ei ole kovin vaikea tai edes kallista asentaa omaan autoon kunnollista viihdejärjestelmää kattaen sitten myös pelaamisen ja suoratoiston, tai ainakin DVD-elokuvat matkustajille? Yleensä kuitenkin riittää matkustajille jo se, että heidän omat älypuhelimensa ovat verkossa, sillä meillä kaikilla jotka pelaamme joitain pelejä, olivat ne sitten onnenpelejä tai taitopelejä, on niitä valmiina omissa puhelimissa. Esimerkiksi juuri kasinoiden rahapelit, eli onnenpelit ovat pelattavissa myös demoversioina, ja koska niitä pelataan suoraan selaimella, eivät ne vaadi tilaa puhelimelta, ja pelaamaan pääsee koska tahansa – myös istuessa autossa matkustajana – kuskin ei kannata mitään pelata, vaan hoitaa auton lasti turvallisesti perille saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *