Sisätilavalosarjan asentaminen autoon

Valojen lisääminen voi luoda kivan, huolitellun ja lisää syvyyttä antavan, kustomoidun ilmeen autollesi. Monet autoharrastajat käyttävät sisävaloja korostaakseen mittareita, polkimia, jalkatilaa, runkoa, istuimia jne. Tästä löydät muutamia syitä, miksi sisävalosarjat voivat olla oikea valinta sinulle.

Erilaisen valaistuksen avulla muutat autosi sisätiloja valtavasti. Jos olet kiinnostunut autosi sisustamisesta valoilla, kaikki riippuu haluamastasi tyylistä. Valosarjat on suunniteltu sopimaan laajalle autovalikoimalle.

Värivalovaihtoehdot.

Haet sitten rohkeaa ilmettä tai hillitympää ja hienostuneempaa tyyliä, on valittavanasi monia värivaihtoehtoja. Jos haluat erottua joukosta, kirkkaat neonvalot korostavat autosi piirteitä. Jotkut harrastajat valitsevat moniväriset valot, jotkut pitäytyvät samassa värissä, kuin heidän autonsa on. Autosi sisätilojen valaistusvaihtoehdot ovat loppumattomat. Tarjolla on jopa designer-valoja mm. Secto ja muilta merkeiltä.

Joustava ja kompakti

Tarjolla on joustavia LED-valonauhoja, jotka sopivat kaikkiin ajoneuvoihin. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä, taitettavia nauhoja, joiden tarratausta tarttuu melkein mihin tahansa pintaan autossasi.

Uniikki ilme

Valosarjat ovat erinomainen tapa lisätä syvyyttä autoosi, ja niillä voit kustomoida ajoneuvosi haluamallasi tavalla. Valosarjat on suunniteltu helposti irroitettaviksi siten, että ne on helppo vaihtaa, jos kyllästyt valojesi väriin, kirkkauteen, paikkaan tai tyyliin. Valaistuksen tarkoitus ei ole vain valaista pimeää tilaa. Valaistus vaikuttaa merkittävästi myös minkä tahansa keittiön, ravintolan, museon tai auton tunnelmaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *