Tuukka jumissa Italiassa

Tuukka Taposen ajot Pohjois-Italiassa Gardalla ovat menneet kohtuullisesti ja viikonlopun kisasta tuli paikka finaalissa ainoana suomalaisena. Viikonlopun huonoin hetki sattui sitten tässä sunnuntaina kun tuli ilmoitus, että lentoja Suomeen ei ole saatavilla. Itseasiassa kymmeniä tuhansia Pohjois-Italian asukkaita on pyydetty pysymään kotonaan sillä Pohjois-Italiaan on levinnyt laajalti Korona-virusepidemia ja kuolleitakin on jo tullut.

Tuukka ei siis päässyt aivan sovituilla lennoilla Suomeen palaamaan ja on tätä kirjoitettaessa yhä Italiassa, mutta itse tapahtumasta Tuukka kirjoitti Facebook sivullaan:

WSK Super Master 2. osakilpailu on käynnistynyt Lonatossa varsin vauhdikkaasti! Aika-ajoissa oman erän 4. ja total 12/93. Erätkin menneet ihan ok, kun lähtöruutu ollut, jälleen, ulkorata P4. Ekassa erässä maalissa 5. ja toisessa 3. Kummassakaan erässä ei annettu periksi vaan kärkipaikoista taisteltiin ruutulipulle asti

Hienointa tänään oli saada huomiseksi uusi kypärä, jonka maalauksineen sponssasi Stilo.

WSK Super Masterin toinen päivä piti sisällään kaksi erää. Sama lähtöruutu P4, kuin eilen ja ruutulipulle sijoilla 4. ja 5. Totalissa tämän päivän jälkeen 12/93. Ei huono, mutta napsu kun saadaan vielä kulkuun lisää, niin huomenna painetaan päätä rattiin vielä kovempaa yhden erän verran. Tämän jälkeen pre finaali, jossa oltava 17 joukossa, jotta paikka finaaliin aukeaa.

Finaalipäivän aamu alkoi lämppäreillä. Viimeinen erä alkaa klo 11.20 ja prefinaalit 14.10 alk. Siinä olisi oltava 17 porukassa niin tie finaaliin aukeaa. Finaali klo 16-> Tänään mahdollista seurata kisoja myös kotisohvilta, sillä liveen tuosta linkistä:

http://www.wskarting.it/live_streaming.asp?s=WSK_superMaster

WSK Super Master vol 2. ajettu. Päivän ainoassa erässä sijoitus 10 ja siitä pre finaaliin ruudusta 7. Ajon aikana pientä tilannetta ja lopullinen sijoitus 9.

Finaalipaikka kuitenkin ansaittu ainoana suomalaisena. Lähtöruutu P17 ja maalissa 12, mutta puskurirankun takia lopullinen sijoitus P16.

Nyt vain jännitetään, että pääseekö kuski Italiasta Suomeen. Koronaa löytynyt pohjois-Italiasta, läheltä Lonatoa, ja lentoja peruttu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *