Edullinen autorahoituslaskuri

Auto on yksi tavallisen suomalaisen perheen isoista hankinnoista. Se on varmasti oman asunnon ohella monilla se toiseksi suurin yksittäinen investointikohde, mutta miten sen hankinta rahoitetaan? Ostetaanko uusi auto, vai hyvä käytetty auto – miten sinä rahoitat oman autosi hankinnan ja etsitkö edullista autorahoitusta ja käyt läpi erilaisia autorahoituslaskureita?

Rahalaitoksen autorahoituslaskuri

Yksi laskuri löytyy Rahalaitokselta. Auton ostaminen on aina suomalaiselle iso taloudellinen päätös, josta ei usein selvitä ilman lainarahaa. Lainaa auton ostamiseen voit hakea perinteisestä kivijalkapankista, autoliikkeen kautta tai kätevästi suoraan verkosta. Rahalaitoksen palvelu voi parhaimmillaan tarjota asiakkaalle autolainatarjoukset jopa 25 eri pankilta, nopeasti ja helposti. Autolainaa on saatavilla jopa 70 000 euroa. Ja mikä parasta, Rahalaitokset palvelu on saanut asiakkailtaan tätä kirjoitettaessa 5030 arviolla keskiarvon 4,49/5!!!

Rahalaitos, kilpailuttaa sinulle vakuudettoman 500 – 70.000 euron lainan maksutta. Hae jo tänään!

Saat ensimmäiset autolainatarjoukset usein jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Voit vertailla lainoja Oma Rahalaitos -palvelussamme ja päättää sen jälkeen, otatko autolainaa vai et. Jos mikään saamistasi tarjouksista ei syystä tai toisesta tunnu riittävän hyvältä, jätät vain lainan ottamatta, eikä tästä koidu sinulle mitään kustannuksia.

Voit saada autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Autolainaa hakiessasi joudut usein asettamaan ostamasi auton tai muuta omaisuuttasi lainan takaisinmaksun vakuudeksi. Rahalaitoksen kautta autolainan hakeminen onnistuu täysin ilman vakuuksia. Tämä helpottaa ja nopeuttaa myös auton myymistä, kun et ole joutunut laittamaan sitä autolainasi pantiksi. Kannattaa myös huomioida, että liian huonossa kunnossa olevaa tai vanhaa autoa ei välttämättä edes kelpuuteta autolainan vakuudeksi.

Lisäksi vakuudeton laina on yleensä vakuudellista helpompi järjestää, mikäli olet ostamassa autoa yksityiseltä myyjältä autoliikkeen sijaan

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 70 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% – 20%.

Nordean autorahoituslaskuri

Nordean rahoituslaskurilla lasket kätevästi eri vaihtoehtoja haluamallesi osamaksurahoitukselle. Valmiit laskelmat voit lähettää sähköpostiisi, jolloin ne ovat käytettävissäsi kun asioit autoliikkeessä. Huomioithan, että laskelmat ovat vain esimerkkejä helpottamaan rahoituksesi suunnittelua. Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen.

https://www.nordearahoitus.fi/en/personal/services/carfinance/autorahoitus-laskuri.html

Osuuspankin autorahoituslaskuri

Auton osto vaatii suunnittelua ja eri rahoitusvaihtoehtojen huolellista selvittämistä. Kun olet suuntaamassa autokaupoille, autolainalaskuri auttaa selvittämään jo ennen kaupantekoa, millainen autorahoitus voisi olla taloudelliseen tilanteeseesi sopiva vaihtoehto. Sinun ei vielä tarvitse tietää, haluatko ostaa auton yksityiseltä vai liikkeestä – saat autorahoituslaskurin avulla tietoosi parhaat rahoitusvaihtoehdot.

Miksi autolainalaskuria kannattaa käyttää?

Eri rahoitusvaihtoehtojen vertailu voi joskus olla vaikeaa ja aikaa vievää. Useimmiten ostajaa kiinnostaa, mistä rahoitus kannattaa ottaa ja paljonko rahoitusta voi saada. Autolainalaskuri auttaa näiden kysymysten selvittämisessä – sen avulla voit vertailla eri rahoitusvaihtoja helposti ja nopeasti. Rahoituslaskuri kertoo myös, kuinka suurissa kuukausierissä sinun on maksettava lainaa takaisin.

 • Rahoituslaskurin avulla voit vertailla eri rahoitusvaihtoja
 • Rahoituslaskuri kertoo, paljonko lainan lyhennyserä on kuukaudessa
 • Näet lainojen todelliset kustannukset selkeästi

Kun vertailet eri vaihtoehtoja autolainalaskurin avulla, sinun tulee kertoa, paljonko tarvitset autolainaa ja mikä olisi sopiva takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen autorahoituslaskuri tarjoaa sinulle eri rahoitusvaihtoehtoja. Nämä vaihtoehdot eroavat toisistaan vakuuksien, koron ja lainan maksimimäärän osalta.

https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/lainat-ja-asunnot/lainalaskuri

Fiksukuluttajan autorahoituslaskuri

Fiksukuluttajan autolainalaskurilla voi laskea lainan 100 000 euroon asti. Korkoväliksi voi asettaa 1 – 20 prosenttia ja takaisinmaksuaika voi olla mitä vain yhden kuukauden ja 15 vuoden välillä. Lisäksi voit asettaa laskuriin avausmaksun (10 – 250 euroa) sekä muut kuukausittaiset palkkiot (5-30 euroa).

Autolainalaskurin käyttö:

 1. Lainasumma: aseta summaksi auton hankintahinta tai se osuus, jonka tarvitset lainaa käsirahan päälle
 2. Laina-aika: aseta aika, jossa aiot maksaa lainan takaisin
 3. Nimelliskorko: aseta nimelliskorko, joka sinulle on tarjottu, tai kokeile eri korkotasoja
 4. Avausmaksu: jos lainassa on avausmaksu, aseta se tähän (huom. saattaa olla lainatarjouksessa myös nimellä “luoton perustamismaksu” tai “järjestelypalkkio”).
 5. Kuukausittaiset maksut: viimeiseen kohtaan voit asettaa esimerkiksi laskutuspalkkiot tai tilinhoitopalkkiot, jotka peritään joka kuukausi.

Autolainalaskuri työstää laskelmaa reaaliajassa samalla, kun asetat siihen tietoja. Sinun ei siis tarvitse painaa erillistä “laske”-painiketta.

Laskurin alaosassa on niin sanottu tulosrivi, jolta näet asettamiesi tietojen pohjalta lasketun tuloksen.

Tässä jokainen kohta selitettynä erikseen:

 • Kokonaiskustannus: tarkoittaa summaa, jonka maksat lopulta takaisin (sisältäen lainapääoman)
 • Todellinen vuosikorko: laskee yhteen nimelliskoron sekä lainan muut kulut
 • Kuukausierän suuruus: kuukausierä kertoo, kuinka paljon maksat lainaa kuukausittain takaisin
 • Korkokulut koko laina-ajalta: kohta kertoo, paljonko maksat pelkkiä korkokuluja koko laina-ajalta
 • Muut kulut yhteensä: kohta osoittaa, paljonko maksat muita kuin korkokuluja yhteensä koko laina-ajalta
 • Maksuerien määrä: sama, kuin laskurissa valittu takaisinmaksuaika (kuukausissa)

Omalainan autolainalaskuri

Lainalaskuri laskee puolestasi lainan kokonaiskustannukset nopeasti ja helposti, ja näet tulokset reaaliaikaisesti.

Lainalaskurilla selvität lainan lopulliset kulut nopeasti

Suunnittele lainasi kulut ja korot etukäteen helposti OmaLainan lainalaskurin avulla. Lainalaskuri laskee sinulle lainan kuukausittaisen lyhennyksen, ja kilpailuttaa sinulle samalla edullisen ja matalan koron. Näin säästyt myöhemmiltä ikäviltä yllätyksiltä, etkä joudu maksamaan lainastasi liikaa. Laskuri näyttää sinulle suoraan lainasi kokonaiskulut, jotta tiedät heti kuinka paljon laina tulee todellisuudessa maksamaan.

Laina kannattaa aina suunnitella lainalaskurilla – Säästyt yllätyksiltä

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Nyt kun tiedät lainasi kokonaiskustannusten arvion, anna Omalainan kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi. Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainatarjoukset heti sähköpostiisi ja näet ne myös OmaTilin kautta.

Vertaillessa tarjouksia kannattaa aina kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka määrittelee koko rahoituksen kokonaiskulut. Huomaa, että lainalaskurissa saamasi luvut ovat aina suuntaa antavia, ja tarkka korko ja muut kulut määräytyvät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti. Et kuitenkaan menetä mitään kilpailuttamalla lainasi, vaan löydät avullamme sinulle sopivan lainan ja siihen kohdistuvat kuukausierät.

Omalainan lainalaskureihin tästä

Santander autolainalaskuri

Santanderilta saat luotettavaa lainaa arjen tarpeisiin. Lainalaskurin avulla voit laskea lainalle juuri sinun elämääsi sopivan kuukausierän ja maksuajan. Laske kuukausierä hakemallesi lainasummalle juuri sinulle sopivalla maksuajalla.

Santanderin lainalaskuri auttaa sinua määrittämään itsellesi sopivan laina-ajan ja lainan summan, minkä lisäksi saat selville mikä on lainan todellinen vuosikorko ja paljonko lainan lyhentäminen maksaa. Syötä lainalaskuriin lainan määrä euroina sekä laina-aika vuosina, minkä jälkeen lainalaskuri esittää kuukausierän sekä lopullisen korkojen ja kulujen määrän. Testaa erilaisia vaihtoehtoja vaihtamalla laskuriin lainan määrä ja sinulle sopiva laina-aika.

Miten lainalaskuri toimii?

Lainalaskurin käyttö on helppoa. Laskurin käyttämä korkoprosentti on määritetty ennalta, joten sinun tarvitsee valita vain kaksi muuttujaa saadaksesi selville lainan lopulliset kustannukset. Tämä helpottaa lainan takaisinmaksun suunnittelua ja tekee lainaamisesta helposti ennakoitavaa ja läpinäkyvää.

https://www.santanderconsumer.fi/laina/laskuri/

Toivottavasti näistä on sinulle apua seuraavan autosi hankinnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *