SONAX XTREME Hyönteisirrote antaa kyytiä ötökänraadoille

Kesän lämpö tuo mukanaan myös hyönteiset ja mökkireissun jäljiltä auton keula onkin kuorrutettu kirjavaksi ötökänraadoilla. Keulaan jämähtäneet hyönteiset ovat paitsi ruma näky, niin myös haittaavat kuljettajan havainnointia. Koska lasinpesuneste ja pyyhkijänsulat usein vain levittävät tuulilasin tahroja entisestään, kannattaa hyönteiset poistaa asianmukaisella, tehokkaalla hyönteisirrotteella.

SONAX XTREME Hyönteisirrote puhdistaa keulan tehokkaasti

Hyönteisten jäämät tulisi puhdistaa auton pinnalta mahdollisimman nopeasti, sillä ne voivat pahimmillaan vaurioittaa maalipintaa ja aiheuttaa korroosiota. Loistava tuote hyönteisten jäämien irrotukseen on kätevässä suihkupullossa myytävä SONAX XTREME Hyönteisirrote.

SONAX XTREME Hyönteisirrotteen ainutlaatuisten lianirrotusominaisuuksien ansiosta hyönteiset irtoavat hetkessä; suihkuta hyönteisirrotetta käsiteltäville alueille, anna vaikuttaa muutama minuutti ja pese auto sitten normaalisti. Suosittelemme käsittelyä irrotteella tasaisin väliajoin, jotta hyönteiset eivät ehdi aiheuttaa vauriota maalipinnalle. Älä käytä tuotetta suorassa auringonvalossa tai kuumille pinnoille. Ei saa antaa kuivua maalipinnalle.

Tuotenumero: SO 233 241

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *